Back

Telegram urimi i Presidentit të Federatës Ruse Vladimir Putin për Presidentin e Republikës së Shqipërisë Ilir Meta me rastin e Festës Kombëtare të Shqipërisë Ditës së Flamurit

 

Me rastin e Ditës së Flamurit Presidenti Rus z.Vladimir Putin i ka dërguar një telegram urimi Presidentit të Republikës së Shqipërisë z.Ilir Meta:

"I nderuar zoti President,

Pranoni urimet e sinqerta me rastin e festës kombëtare të Shqipërisë, Ditës së Flamurit.

Jam i bindur se zhvillimi i marrëdhënieve ruso-shqiptare do t`u përgjigjej interesave të popujve të vendeve tona dhe tërë kontinentit Evropian.

Ju uroj shëndet dhe suksese, ndërsa të gjithë bashkatdhetarëve Tuaj – lumturi dhe prosperitet.

Me respekt,

Vladimir Putin"