Back

Në kurset e gjuhës ruse zhvillohet mësim kushtuar Luftës së Madhe Patriotike

Me rastin e festimit të Ditës së Fitores në Luftën e Madhe Patriotike, në kurset e gjuhës ruse në Tiranë u zhvillua një orë mësimi e veçantë. Për studentët u shfaqën filma të njohur artistik sovjetik me temë nga lufta, me subtitra në shqip, si dhe fotografi nga arkiva dhe projekt filmi dokumentar, që tregon për etapat kryesore të betejave heroike në vitet e Luftës së Madhe Patriotike. Përveç kësaj, studentët dëgjuan këngë, kushtuar Fitores së Madhe të popullit rus mbi pushtuesit nazifashistë.